Verslag workshop Innovatiefabriek

Door: Jiwan Does | 30.10.2011 | Mail dit artikel

Op 20 januari 2011 zijn wij in de Leeuwenbrink in Zoetermeer bij elkaar gekomen om samen na te denken over de realisatie van de Innovatiefabriek. Na de rondleiding van Edwin van Emmerik (eigenaar van de Leeuwenbrink) gaf Ralph Boeije (Alares) een presentatie over de doelstellingen van de Innovatiefabriek. Caro van der Venne (Barcode Architects) liet vervolgens met verschillende tekeningen zien hoe de Innovatiefabriek er zowel van binnen als van buiten uit zou kunnen zien. Vervolgens zijn wij in drie groepen uit elkaar gegaan om vanuit verschillende invalshoeken na te denken over de realisatie van de Innovatiefabriek.

Download hier het volledige verslag van deze inspirerende middag!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.