Actueel

Home > Actueel > KIZ Newz > KIZ organiseert bijeenkomst over digitaal ondernemen

KIZ organiseert bijeenkomst over digitaal ondernemen

Door: | 02.11.2011 | Mail dit artikel

Onder het motto ‘de consument innoveert, u ook?’ organiseert programma KIZ van de gemeente Zoetermeer op 24 november een informatie- en inspiratiebijeenkomst over innovatie in de detailhandel. Samen met de detailhandelsvereniging Zoetermeer, de winkeliersverenigingen Stadshart en Woonhart en de Kamer van Koophandel.  

Het Nieuwe Winkelen

Met de komst van steeds meer internetwinkels maakt Het Nieuwe Winkelen een enorme groei door. De service, de snelheid en het gemak van online winkelen spreken de consument aan. Voor de detailhandel bieden internet en de digitalisering veel kansen.  

Kansen voor ondernemers

De interactieve avond is bedoeld voor zelfstandige winkeliers, franchisenemers en filiaalhouders in Zoetermeer. Na de inleiding van wethouder Bé Emmens (Economische Zaken) geeft Monique Plantinga van het Zoetermeerse bedrijf Preneurl een presentatie over de kansen van de digitale revolutie voor consumenten en ondernemers. Waarom is innoveren belangrijk? Hoe kunt u als ondernemer de consument beter bereiken? En welke rol kunnen nieuwe en social media spelen?

Digitale samenwerking

Ook inspirerende praktijkvoorbeelden en de mogelijkheden voor digitale samenwerking komen aan bod. De belangrijkste boodschap van de bijeenkomst is dat ondernemers met een kleine inspanning een belangrijke maar noodzakelijke stap in de toekomst zetten.

Aanmelden

Het programma begint om 18.30 uur in het stadhuis en sluit om 22.00 uur met een borrel. Aanmelden kan via de Agenda (onder het kopje actueel). Aan de bijeenkomst kunnen maximaal 150 mensen deelnemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.