Vernieuwde website voor KIZ

Door: | 02.11.2011 | Mail dit artikel

Na hard werken en veel testen is de nieuwe website van KIZ een feit! Onze nieuwe trots, www.ikinnoveer.nl heeft een verbeterde navigatiestructuur en past met het moderne design beter bij het innovatieve karakter van KIZ. Welkom op het online platform voor innovatief ondernemend Zoetermeer, met meer interactiemogelijkheden, actualiteiten en columns van stakeholders!

Laat ons weten wat je van de website vindt met onderstaande tools.

Ondernemerschap stimuleren

In opdracht van KIZ ontwierp en bouwde het Zoetermeerse bedrijf Fluxility de site van de stichting. Mede-eigenaar Lars Blommers is blij met het resultaat: “We streefden naar een website die innovatie uitstraalt. Daarom hebben we hem ontworpen volgens responsive design: het formaat van de site wordt automatisch aangepast aan het medium waarop de site wordt bekeken.”

Portrettengalerij 

“KIZ wil innovatieve ondernemers aan de stad binden. Daarom biedt de vernieuwde website Zoetermeerse ondernemers een podium waarop ze zich kunnen profileren. Naast nieuws uit en over de regio presenteert de stichting in elke KIZ NewZ een innovatief Zoetermeers bedrijf. Zo ontstaat een uitgebreide portrettengalerij van bedrijven uit de omgeving. Het bedrijf Crosspring bijt het spits af.”   


Social media

Fluxility werkte voor het eerst in haar 6-jarig bestaan voor KIZ. Blommers: “We streven ernaar om voorop te lopen op technologisch gebied. Naast een gebruiksvriendelijk CMS-systeem en SEO-optimalisatie maken we gebruik van social media. Zo is de LinkedIn-account van de Innovatiefabriek  geïntegreerd, net als de Twitter-accounts @innofab079 en @kizoetermeer. De nieuwe website heeft ook aanmeldapplicaties voor de nieuwsbrief KIZ NewZ en de events die KIZ organiseert. Van die events zullen ook videoverslagen te zien én te uploaden zijn.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.