Actueel

Home > Actueel > KIZ Newz > Eerste huurders Innovatiefabriek doen in januari hun intrede
Eerste huurders Innovatiefabriek doen in januari hun intrede

Eerste huurders Innovatiefabriek doen in januari hun intrede

Door: | 15.12.2011 | Mail dit artikel

De eerste huurders in de Innovatiefabriek zijn Fluxility, 2-Systems, Bart Boft en Dinc Marketing. In januari vestigen deze vier Zoetermeerse bedrijven zich in De Leeuwenbrink, de toekomstige Innovatiefabriek. Onlangs ondertekenden zij daarvoor de overeenkomst.

PR-functie

Daarnaast heeft elk bedrijf afgesproken om een soort PR-functie te vervullen vanuit haar eigen expertise. Zo gaat Fluxility een evenementenwebsite verzorgen voor evenementen die in De Innovatiefabriek worden georganiseerd. 2-Systems richt een aantal werkplekken in. En Dinc Marketing gaat evenementen organiseren.

Alles onder één dak

Later verhuist ook de Haagse Hogeschool met de Academie voor ICT & Media naar het nieuwe pand. Daarnaast komen er ook werkplekken voor ZZP’ers en is er ruimte voor zo’n tachtig andere (middelgrote) bedrijven. In de Innovatiefabriek komen gemeenschappelijke faciliteiten zoals horeca, vergaderzalen, congresruimten en een 3D-lab. Door verschillende ICT-faciliteiten onder te brengen in één gebouw kan de Innovatiefabriek zich onderscheiden in de regio.

Broedplaats 

De De Innovatiefabriekwordt zo een broedplaats van innovaties en creatieve ideeën. En het clubhuis van de ICT-cluster van de Zoetermeerse regio.

Reacties

 • Bart Lamot

  17.12.2011
  Bart Boft is natuurlijk het bedrijf "ik Bof". Het bedrijf dat zich richt op gamification en het integreren van spel-elementen in het dagelijks leven om zo IT en creativiteit in ieders talent in te zetten.
 • Scaphackulgal

  26.04.2013
  http://really-world.com real to the max <a href="http://really-world.com">all seeking all in this life</a>
 • elislapse

  03.10.2013
  <a href="http://anna-dunaeva.ru">??????? ???</a> 8 <a href=http://anna-dunaeva.ru>??????? ???</a> ; http://anna-dunaeva.ru ??????? ???
 • JustinSL

  31.01.2014
  <a href="http://1ifehack.com">???? ????</a> 8 <a href=http://1ifehack.com>life hack</a> http://1ifehack.com ???? ? ?????