Geslaagde 25e ICT Sociëteit

Door: | 17.01.2012 | Mail dit artikel

Op maandag 16 januari jl. heeft een goed bezochte 25e ICT sociëteit plaats gevonden. Een mooi moment om de organisatie over de dragen van de Stichting KIZ  naar het bedrijfsleven. De ICT Sociëit gaat verder onder de naam ICT Kring Zoetermeer. Dit betekent niet dat de Stichting KIZ helemaal niet meer betrokken is bij de opvolger van de ICT Sociëteit. De Stichting KIZ zal betrokken blijven bij de programmering van de ICT Kring Zoetermeer. Voor meer informatie over, en aanmelden bij de ICT Kring Zoetermeer klik hier.

Thema was 'Open Data'. 'Open data' is nationaal en internationaal een “hot item”. In navolging van o.a. de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk heeft ook onze eigen rijksoverheid een programma opgezet om overheidsdata “open” te maken en beschikbaar te stellen aan het bedrijfsleven om er business mee te maken. De gastsprekers Paul Suijkerbuijk (data.overheid.nl) en Piet Hein Minnecre (Verdonck Kloosters Associates) hebben voor een volle zaal mogelijkheden,  kansen en tips voor duurzaam gebruik geschetst. Dat het een onderwerp is dat leeft, bleek uit de vele vragen die na afloop van de presentaties werden gesteld. De sheets van Paul Suikerbuijk kunt u bekijken door hier te klikken. Voor de foto's van deze ICT Sociëteit klik  hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.