The future of ICT: mis het niet!

The future of ICT: mis het niet!

Door: | 23.04.2012 | Mail dit artikel

Wat zijn trending topics in de ICT als het gaat om zorg, onderwijs, duurzaamheid en veiligheid? Op 20 juni 2012 presenteert DINC Marketing de laatste ontwikkelingen tijdens het gratis evenement ‘the future of ICT’.

Sneller en beter

De vier belangrijke maatschappelijke thema’s staan niet alleen scherp op het netvlies van sponsorpartners KIZ Zoetermeer en de Haagse Hogeschool, maar ook bij bedrijven in de regio. Zo focust de zorgsector zich de komende jaren op een efficiënter, beter en goedkoper zorgaanbod. Hoewel ze nog in de kinderschoenen staan, kunnen e-Health en mobiele applicaties oplossingen bieden.

Duurzaam leven en leren

Elektrisch rijden is een voorbeeld van een ICT-toepassing voor duurzaam werken en recreëren. Een leverancier daarvan laat tijdens het evenement zien hoe aantrekkelijk elektrisch rijden kan zijn voor werkend Nederland en welke vervoeroplossingen we daarmee kunnen behalen. Ook het onderwijs verandert door ICT. Denk aan leren op afstand. In Amerika bieden universiteiten sommige lesprogramma’s al gratis aan op internet.

Veilig ondernemen

Naast alle mogelijkheden die ICT biedt, is er ook een keerzijde. Het security-aspect kan een drempel zijn om mee te gaan in alle technologische ontwikkelingen. Hoe veilig is het om onze applicaties uit de cloud te halen? Ook het veiligheidsaspect komt uitvoerig aan bod tijdens het evenement. 

Inschrijven niet nodig

Vooraf inschrijven is niet nodig. De Innovatiefabriek is op 20 juni 2012 vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.30 uur. Houd KIZ Newz in de gaten voor het definitieve programma.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.