Groenste datacenter van Nederland

Groenste datacenter van Nederland

Door: | 03.07.2012 | Mail dit artikel

Deze zomer opent ColoCenter een datacenter in Zoetermeer op het bedrijventerrein Lansinghage. Het datacenter is straks de groenste van Nederland door gebruik te maken van innovatieve, klimaatneutrale toepassingen. Bedrijven kunnen hier ruimten huren voor hun servers.

MKB-bedrijven

Met dit datacenter richt exploitant Arlan Groep zich vooral op regionale MKB-bedrijven. Vaak ICT-gerelateerd, denk aan web- en gamehosters, online gaming, clouddiensten en  telefoonapplicaties. Het center is ideaal voor bedrijven met werknemers op locatie, telewerkers en andere partijen die extern moeten inloggen.

Regionale oplossing

De locatie in Zoetermeer is goed bereikbaar en ideaal gelegen voor bedrijven in Rotterdam, Den Haag, Delft en natuurlijk Zoetermeer zelf. Voor Zoetermeer betekent de komst van het datacenter een uitbreiding van het ICT-aanbod en een regionale oplossing voor bedrijven. Ondernemingen kunnen hier zowel met een paar als met tientallen servers terecht. Het datacenter zorgt onder meer voor kastruimte, koeling, permanente stroom, beveiliging en netwerkaansluiting.

Interesse

Op de website van ColoCenter kunnen geïnteresseerde bedrijven zien wat een product biedt en kost. Ze kunnen alle producten bekijken en aangeven wat ze wensen. Het datacenter opent deze zomer haar deuren.

Meer informatie: ColoCenter.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.