Actueel

Home > Actueel > KIZ Newz > Beste IT-studie van Nederland in Zoetermeer
Beste IT-studie van Nederland in Zoetermeer

Beste IT-studie van Nederland in Zoetermeer

Door: | 16.11.2012 | Mail dit artikel

Eind oktober verscheen de nieuwe Keuzegids HBO Voltijd editie 2013. Volgens deze studiebijbel staat de opleiding Business IT & Management van de Zoetermeerse vestiging van De Haagse Hogeschool met stip op de eerste plaats.

Complete informatie

In de Keuzegids HBO Voltijd vindt de student in spé alle actuele informatie over toelatingseisen, heldere beschrijvingen per studierichting en kritische vergelijkingen tussen hogescholen die dezelfde of verwante studies aanbieden. Die informatie is onmisbaar voor een goede studiekeuze. Want biedt de opleiding van je keuze wel voldoende baankansen? Hebben de docenten wel de beweerde kennis van de praktijk? De Keuzegids HBO Voltijd geeft antwoord op deze en andere vragen.

Studentenoordeel

De kritische kiezer hecht vooral veel waarde aan het oordeel van andere studenten. In de Keuzegids staat dan ook een overzicht van alle studentenoordelen en rapporten van experts. Wie een toekomst in de ICT ambieert, vindt de hoogste kwaliteitscores bij de opleiding Business IT & Management in Zoetermeer.

Extra impuls

In de scores is het compleet vernieuwde eerstejaarsprogramma waarin bedrijfskunde, IT en innovatie de hoofdvakken zijn, nog niet meegenomen. Sinds dit studiejaar werkt de Haagse Hogeschool in Zoetermeer nauwer samen met het lokale bedrijfsleven. Docenten verwachten dat de opleiding nog hoger gaat scoren en dat de band met het Zoetermeerse bedrijfsleven nog een extra impuls krijgt als de opleiding binnenkort naar de Innovatiefabriek verhuist.

De Keuzegids HBO Voltijd editie 2013 is te bestellen via de webwinkel van Keuzegids.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.