Breaking Out in ROC ID College

Breaking Out in ROC ID College

Door: | 16.11.2012 | Mail dit artikel

Kom op 6 december naar Breaking Out en maak een vliegende start met je onderneming(splannen). Het netwerkevenement voor jonge, talentvolle en startende ondernemers en ondernemende studenten vindt plaats in het ROC ID College.

Persoonlijk en energiek

Breaking Out is een bijzonder congres met een informele sfeer en een persoonlijke benadering. De focus ligt op energiek verbinden, opladen, inspireren en uitwisselen van ideeën, gedachten, kennis en contacten. Goede adviezen en positieve inspiratie van succesvolle ondernemers zijn de output van boeiende keynotespeakers, stimulerende coachingsessies en ‘aan-tafel-met-rondes’. 

Gouden tips

“Wat heb jij nodig om je bedrijf verder te helpen? Met welke ondernemers wil jij in contact komen? Van wie wil jij een gouden ondernemerstip? Initiatiefnemers Ondernemend Zoetermeers Onderwijs Netwerk (OZON), Rabobank Vlietstreek Zoetermeer en het ROC ID College presenteren een kansrijk programma dat aan al je vragen tegemoetkomt”, vertelt Hans Doeve namens de initiatiefnemers.

Workshops 

Zo zijn er 25 topondernemers die zich als coach inzetten en unieke workshops verzorgen. Zoals docent en entertainer Emile Ratelband, Snow World-oprichter Koos Hendriks en Pasta Company-eigenaar Peter van den Boom. Ook zijn er Meeting Points waar bedrijven en organisaties zich presenteren en Zakelijke Speeddates met interessante ondernemers. 

Live matchmaking 

Tijdens de Live Matchmaking in het plenaire programmablok neemt iemand contact op met jouw adviseur naar keuze en worden je vragen direct telefonisch beantwoord. Het motto is dat iedereen vijf minuten tijd heeft voor jouw verhaal, de dagvoorzitter legt voor jou het eerste contact. De dag sluit af met een borrel.

Ga voor aanmeldingen of meer informatie naar de site van Breaking Out.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.