Actueel

Home > Actueel > KIZ Newz > Beroepspraktijk verwelkomt nieuwe Bachelors of ICT
Beroepspraktijk verwelkomt nieuwe Bachelors of ICT

Beroepspraktijk verwelkomt nieuwe Bachelors of ICT

Door: | 30.08.2013 | Mail dit artikel

Het is feest voor de Academie voor ICT & Media in Zoetermeer. Na afloop van het collegejaar 2012-2013 mochten maar liefst 48 studenten zichzelf Bachelor of ICT noemen. Inmiddels hebben alle geslaagden hun diploma ontvangen. 

Propedeuse

Daarnaast behaalden ook zestig eerstejaars hun propedeuse. Met dit getuigschrift zijn deze studenten verzekerd van de voortzetting van hun ICT-studie aan deze instelling voor hoger beroepsonderwijs . De uitreiking vond plaats aan Bredewater 24 in Zoetermeer, waar de Academie nu nog is gevestigd. Voor één van de studenten, P. van der Kaay, was de uitreiking extra bijzonder. Hij presenteerde een cijferlijst waarop gemiddeld een negen prijkt. 

Silicon Valley aan A12 

De toekomst voor de Academie ziet er zonnig uit. De teller van het aantal nieuwe inschrijvingen staat nu al op 134. Dat is tien procent meer dan in de jaren daarvoor. Met de verhuizing van de Academie voor ICT & Media naar de Dutch Innovation Factory aan de Bleiswijkseweg, profiteert de Academie bovendien van onderwijs, onderzoek en ondernemers onder één dak. Samen vormen ze het begin van Silicon Valley aan de A12.

Op de foto de geslaagden van de opleiding Information Security Management (ISM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.