Evenement ICT-Delta

Home > Actueel > Agenda > ICT-Delta

ICT-Delta

16 november 2011 08:30 - 16 november 2011 18:00

Over vier weken is het zover, dan komen bedrijven, overheid, universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten en maatschappelijke organisaties (en u ?) samen tijdens ICTDelta2011. Ontmoeting, kennisdeling en inspiratie staan die dag, 16 november, centraal. Meer dan 25 parallelsessies vanuit verschillende sectoren over industriële innovatie, creatieve ICT, zorg, energie, productiviteitsgroei en open data sieren het programma. Ook het plenaire programma is compleet.

Wij stellen de plenaire sprekers alvast graag aan u voor:

Sjoerd Vollebregt, CEO van Stork, onderstreept het belang van innovatie voor de Nederlandse industrie en economie. Hij is sterke pleitbezorger van valorisatie en benadrukt dat bruggen moeten worden geslagen tussen het innovatieve werk van wetenschappers en de toepassing van hun resultaten door het bedrijfsleven.

Minister Verhagen, Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, presenteert zijn visie op ICT en innovatie waarna bij het startsein geeft voor het grote publiek-private onderzoeksprogramma COMMIT. 

Willem Jonker, CEO EIT ICT Labs, vertelt over de innovatiekloof tussen wetenschappelijke kennis, en innovatie in de markt en welke rol EIT ICT Labs speelt bij het dichten van deze kloof.  Jeroen Scheer, Manager Taskforce Energy Transition IT / Smart Grids IT bij Alliander,  benoemt in zijn presentatie de belangrijkste uitdagingen om onze energie-infrastructuur voor te bereiden op de toekomst.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.ictdelta2011.nl !

ICTDelta bezoeken? Registreer hier !