Evenement Jaarcongres TelewerkForum/HNWdoejezelf/SWSR (B50) in Utrecht

Home > Actueel > Agenda > Jaarcongres TelewerkForum/HNWdoejezelf/SWSR (B50) in Utrecht

Jaarcongres TelewerkForum/HNWdoejezelf/SWSR (B50) in Utrecht

10 november 2011 09:00 - 10 november 2011 17:00

Locatie: Duisenberg Auditorium, Rabobank Utrecht

Op 10 november a.s. is ons Jaarcongres in Utrecht. Het programma is gereed en we hebben een aantal interessante sprekers weten vast te leggen. Het volledige programma is als bijlage meegestuurd.

De ochtend is vooral gericht op “Échte Innovaties” binnen Het Nieuwe Werken. We hebben maar liefst 40 innovaties ontvangen en daarvan zijn er 10 gekozen die op het podium staan. Deze 10 bedrijven presenteren zichzelf tijdens een 300 seconden presentatie en 8 innovaties worden verder toegelicht tijdens een breakoutsessie.

In de middag wordt een key note verzorgd door Alexander Rinnooy Kan (SER) over het SER advies, wordt een key note verzorgd door prof. Dr. Lorike Hagdorn (Platform Slim Werken Slim Reizen/B50) en staan natuurlijk de genomineerden voor de TelewerkPrijzen in de spotlight.

Ons jaarcongres wordt dit jaar georganiseerd in nauwe samenwerking met het Platform Slim Werken Slim Reizen (v/h Taskforce Mobiliteitsmanagement) en de Stichting Natuur & Milieu, campagneleider voor de Week van Het Nieuwe Werken.

Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn. Als je nog niet bent aangemeld dan kan dat via onderstaande link.

Leden van TelewerkForum, leden van het Platform Slim Werken Slim Reizen en leden van de B50 kunnen gratis deelnemen aan het congres en hebben de mogelijkheid om gratis 1 introducé mee te nemen. De kosten voor niet-leden zijn € 175,00.

Link:
www.telewerkforum.nl